August Strömberg in, Andreas Andersson till ÖFK
2017-01-30


Gefle IF värvar August Strömberg. Den snart 25-årige målvakten kommer närmast från Ljungskile men blev redan 2013 etablerad i Superettan när han kom till Degerfors från IFK Göteborg.

- Vi har haft koll på August i ganska många år. Han är en ung målvakt som ändå hunnit med fyra år i Superettan i Degerfors och Ljungskile. Han var mån av att komma hit och vi var måna om att få hit honom, så det känns som en bra lösning, säger Thomas Andersson, huvudtränare i Gefle IF.

August och Gefle IF är överens om ett tvåårskontrakt.

- Något jag verkligen uppskattar med August är att han verkligen vill spela för Gefle IF och har stora ambitioner med sin karriär. Dessutom känns han som en väldigt ödmjuk person som passar bra in gruppen, säger Pär Lagerström, klubbdirektör i Gefle IF.

Klart är också att målvakten Andreas Andersson lånas ut till Östersunds FK. Andreas kom till Gefle IF inför säsongen 2016 från Sirius.

- Jag vill önska Andreas stort lycka till denna säsong, vi mister en bra målvakt men ersätter honom också med en duktig målvakt, säger Pär Lagerström, klubbdirektör i Gefle IF.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram