Arenapersonal
Är du över 18 år och vill ha erfarenhet inför framtiden? Som publikvärd åt Gefle IF träffar du mängder med människor där kontakter kan knytas.

Gefle IF är en förening i ständig utveckling och som strävar framåt. Men vi behöver din hjälp. Allt från funktionärer till publikvärdar är viktiga för att föreningen ska kunna verka och fortsätta ta kliv.

Skulle du vilja vara med och jobba ideellt i Gefle IF? Du kan hjälpa till vid matcher, cuper eller andra arrangemang. Nedan har vi nämnt några positioner som vi söker folk till, någon av dessa som passar dig?

Publikvärdar

Vi söker dig kille/tjej över 18 år som har ett GIF-hjärta och är intresserad av att börja jobba i ett härligt gäng som jobbar med service och säkerhet inom fotbollen

Försäljning

Är du perfekt i rollen som försäljare? Hjälp oss då att sälja souvenirer eller kioskvaror.

Servicepersonal och matchfunktionärer

Hjälp till att förbättra servicen på arenan.

Skribent

Vi vill fortsätta utveckla vår hemsida och skulle gärna vilja rapportera mer från matcher och annat som händer i föreningen. Skulle du vilja hjälpa oss?

Om du vill vara med i matchfamiljen, kontakta Lars Sandberg på lars.sandberg@geflefotboll.com.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram