Välkommen till Gefle IF: Jonas Gradin!

Jonas Gradin blir ny assisterande tränare för herrlaget och utvecklingsansvarig för föreningens ungdomsverksamhet.

Jonas ansluter efter två år i sportgruppen för IF Karlstad där han det senaste året även var assisterande tränare. Mikael Bengtsson och Jonas känner varandra väl efter att ha jobbat tillsammans i landslaget för pojkar födda -99 under ett par säsonger.

-Jonas delar vår syn på det humanistiska ledarskapet. Han kommer att jobba mycket med den individuella utvecklingen för spelarna i laget och kommer in med en bred erfarenhet av fotboll på många olika nivåer. Han kommer bli ett starkt komplement till ledarstaben, säger huvudtränare Mikael Bengtsson

Jonas kommer att arbeta heltid för klubben. Den andra delen av tjänsten kommer Jonas arbeta som utvecklingsansvarig för Gefle IFs stora ungdomsverksamhet. I arbetet ingår det att jobba med ledarutveckling, spelarutbildning samt att ta fram en ny ”blå tråd” som ska skapa en tydligare struktur. Jonas har under åren 2009-2021 arbetat som riksinstruktör för Svenska Fotbollsförbundet där han samlat på sig kunskap som kommer väl till pass i tjänsten som utvecklingsansvarig.

-Jonas kommer att bli ett välkommet tillskott till vår ungdomsverksamhet. Vår ungdomskoordinator Anders Berg fortsätter sin tjänst under säsongen och får Jonas som kollega. Föreningen har växt markant under de senaste åren och detta har medfört ett växande behov av att inleda ett nytt utvecklingsarbete för att strukturera upp vår verksamhet. Med Jonas breda erfarenhet från såväl klubb-, landslag-, förbund- och distriktsnivå får vi en kraft som kommer hjälpa oss att ta nästa steg i vår ungdomssatsning, säger klubbchef Daniel Kraft.

-Det känns väldigt lockande att få arbeta parallellt med elit och ungdomssidan. Jag delar klubbens syn på ledarskap och gillar den familjära atmosfären där man sätter människan i första rummet.

 

Jonas påbörjar sin tjänst omedelbart.

Varmt välkommen Jonas!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram