Sandvik förlänger samarbetet med Gefle IF Fotboll

Sandvik fortsätter som huvudpartner till Gefle IF Fotboll. Sandvik blir fortsatt engagerad i hela verksamheten från barn och ungdom till seniorer, samt inom det sociala hållbarhetsprogrammet #EttBättreGefle.

Sandvik och Gefle IF Fotboll har under de senaste åren haft ett djupt samarbete och det är nu klart med en förlängning av partnerskapet i två år till. I samarbetet engagerar sig Sandvik som huvudpartner för hela Gefle IF Fotbolls verksamhet - från barn och ungdom, till seniorer dam och herr samt inom Gefle IFs sociala hållbarhetsprogram #EttBättreGefle.

- Gefle IF och Sandvik har varit samarbetspartners under en lång tid, i både medgång och motgång. Vi är stolta över vårat samarbete och arbetet Gefle IF gör för #EttBättreGefle, säger Hanna Meuser, Manager Recruitment & Employer Branding på Sandvik

Gefle IF Fotboll har en vision om att bli en förebild inom svenskt föreningsliv, och en nyhet i samarbetet är att dela ut ett gemensamt pris till ”Årets förebild” i föreningen, i olika kategorier som t.ex. spelare, domare, funktionär och ledare.
Sandvik kommer även engagera sig i Gefle IFs sociala aktiviteter med olika typer av inslag som syftar till att främja intresset för teknik och innovationer hos barn och ungdomar.

- Sandvik är regionens största företag så det är oerhört betydelsefullt för Gefle IF att de vill fortsätta vara del av vår verksamhet. Vi är glada och stolta att Sandvik vill fortsätta som vår huvudpartner. Det är resultatet av alla de timmar våra ledare investerar varje dag för att barn och ungdomar inom Gefle IF Fotboll ska få en så bra sysselsättning som möjligt, säger David Norell-Hussen klubbdirektör Gefle IF Fotboll.

Gefle IF har arbetat fram en struktur och plan framåt för #EttBättreGefle som utgår utifrån tre verksamhetsområden med respektive aktiviteter;

- För Sandvik är det viktigt att vara en förebild, både inom vår bransch men även i samhället vi verkar i. Planen som Gefle IF nu har satt upp för 2019 och framåt känns både relevant och viktig och vi står bakom deras satsningar, avslutar Hanna Meuser.

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram