Inför Rimbo IF - Gefle IF FF
2018-05-11

Imorgon lördag åker Gefle ner till Norrtälje för att möta Rimbo IF kl. 13:00 på IP Arkadien. Inför matchen har Gefles tränare Tomas Axlund svarat på ett par frågor om känslan efter förlusten senast, vad skillnaderna kommer att bli att spela på naturgräs och lagets form.

Tomas, hur har ni tagit förlusten efter matchen senast?

Den har vi glömt nu, det var tufft då men vi har lärt oss någonting utav den och på så sätt är den också värd något. Nu har vi mentalt gått vidare och siktar istället på helgens match mot Rimbo.

Vilka är skillnaderna att spela på naturgräs?

Det kommer att bli ganska så stora skillnader jämfört med ett snabbt konstgräs, det kommer att bli mer kamp och fler dueller. Vi vet att Rimbo är ett tufft och rejält lag så det kommer att bli en hård match där ute.

Har ni ändrat ert spel för att anpassa er efter underlaget?

Ja vi spelar ett lite annorlunda spel på naturgräs, vi anpassar oss också efter motståndet som vi vet gärna spelar mycket djupledsfotboll, så det är vi förberedda på.

Läget i truppen?

Lee Winroth är efter sin sjukdom tillbaka i träning så vi har nu full trupp igen och det ser jäkligt bra ut inför morgondagen.

Matchen spelas på IP Arkadien kl. 13:00 och kommer att livesändas av MittMedia via länken nedan, nu kör vi!

https://www.gd.se/div-1-dam/norra-svealand/rimbo-gastas-av-gefle-se-nykomlingsmotet-i-division-1-har

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram