Inför Gefle IF – Varbergs BoIS
2017-08-08
170402 Gefles Christian Ljungberg med bollen under fotbollsmatchen i Superettan mellan Frej och Gefle den 2 april 2017 i Stockholm. Foto: Andreas L Eriksson / BildbyrŒn / kod AE / Cop 106

Dags för match igen. Gefle fick en kort vila mellan matcherna då laget redan imorgon onsdag ställs mot Varbergs BoIS hemma på Gavlevallen kl.19:00. Vi pratade med Gefles tränare Poya Asbaghi inför matchen.

Poya, hur går tankarna inför matchen?

Vi vill fortsätta att utvecklas som vi gjort den senaste tiden och drivs inte av någon revanschlust efter förlusten mot Varberg för två veckor sedan utan vi drivs mer av viljan att ständigt bli bättre. Visar vi att vi under de här veckorna utvecklats som lag får vi vår revansch ändå.

Match i söndags, hur har ni förberett er på så pass kort tid?

Det är en del av en elitklubbs vardag att kunna hantera korta viloperioder och därför har vi jobbat mer med det taktiska än det fysiska under veckan. Tidigt i veckan sammanfattade vi vad vi gjorde bra i den senaste matchen men också vad som kan förbättras och vilka delar vi ska ta med oss in i kommande match.

Läget i truppen?

Igor Zhurakhovskyi vet vi inte ännu om han blir spelklar, i övrigt är alla tillgängliga.

Matchen spelas imorgon, onsdag, kl. 19:00 på Gavlevallen, hoppas vi ses!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram