Härlig seger mot Syrianska

Det såg länge ut att bli mållöst och ett nytt kryss för Gefle IF när laget mötte Syrianska på fredagkvällen. Men i 87e minuten efter ett mönsteranfall rullade Deniz Hümmet in segermålet och säkrade tre poäng och säsongens första seger.

Det var stelt och chansfattigt långa stunder under den första halvleken, det var i den andra som chanserna kom.
Christian Ljungberg tillskansade sig den första då han efter en snygg dribbling tog sig in i straffområdet. Men avslutet dröjde och efter en tuff närkamp föll han till marken och avslutade liggandes just utanför.
Den andra målchansen uppkom efter att en boll nickats bort från Syrianskas straffområdet och Jonas Lantto tryckte till på halvvolley. Skottet räddades snyggt av Syrianskas målvakt och när Hümmet skulle slå in returen blev han avvinkad för offside.
Men Gelfe gav inte upp; Inte spelarna och inte den härliga klacken som sjöng matchen igenom. Piotr Johansson kom in efter en timmes spel och gjorde att Gefle kom till flera bra lägen i slutet av matchen. Och det var också från Piotrs högerkant som målet uppkom. Efter ett inlägg som klackskarvades av Oremo fick Deniz Hümmet bollen rakt framför mål och missade inte.
En härlig seger!

Laget
August Strömberg
Jesper Florén, Martin Rauschenberg, Anton Lans, Albin Lohikangas
Christian Ljungberg, Jonas Lantto, Kwame Bonsu, Rene Makondele (60’ Piotr Johansson)
Johan Oremo (89’ Jacob Hjelte), Deniz Hümmet​

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram