GIF Masters 2022
2022-09-16

Torsdag 15 september gick årets GIF Masters av stapeln i lätt duggregn men härligt sällskap. GIF Masters är en del i vårt affärsnätverk där vi bjuder in våra partners för en fyrmannascramble på Gävle Golfklubb med efterföljande bankettmiddag. En elitförening fungerar inte utan externa samarbetspartners och vi har under 20 år uppmärksammat detta genom att bjuda in till golfspel och nätverkande under en heldag tillsammans.

Daniel Kraft, klubbchef Gefle IF Fotboll:

-Golf är en bra social aktivitet där man träffas och det finns plats för mycket samtal. Där finns det en fin möjlighet bland våra partners att lära känna varandra och deras verksamheter och på så sätt skapa någon form av kommersiell affärsnytta. Samtidigt kan vi också vara på plats och berätta mer ingående om vår verksamhet och ge möjligheter att träffa spelare från våra representationslag. Tillsammans skapar vi en mötesplats som gör att vi kan komma djupare i våra relationer, både sponsorerna emellan och mellan sponsorer och Gefle IF.

Stort tack till Gävle Golfklubb för fina banor och perfekt tävlingsledning och tack till Elite Hotell Grand för kvällens fantastisk bankett!

Vi vill också rikta ett stort tack till alla ni som var med och gjorde det här årets GIF Masters så lyckad!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram