"Vinsten gav mycket för kommande matcher"

Dags för match igen på Gavlevallen, Åtvidaberg kommer på besök till på söndag 25 juni klockan 15:00. Gefle tog i måndags en efterlängtad seger, borta mot Trelleborg med 1-0.

Poya Asbaghi, vinst mot Trelleborg i måndags, äntligen va?
Ja, verkligen, men det har legat i luften. Vi har gjort bra prestationer tidigare, till exempel mot Örgryte.  Tre poäng kommer av hårt arbete.

Trelleborg hade väldigt mycket mer boll än er, speciellt i andra halvlek, hur ser du på det?Jag tycker ändå att det är positivt på sättet vi klarade av just det. Att vi vet att vi kan pressa lägre också, och klara av det.

Hur påverkas självförtroende av att klara av att hålla ledningen?
Det ger mycket för kommande matcher. Man ska komma ihåg också att Trelleborg är ett väldigt bra lag som inte hade förlorat hemma den här säsongen.

Hur var känslan i gruppen efter segern?
Det var ingen vanlig vinst. Såklart så var det mycket lättnad men också nycket glädje som kom ut. Det vardagliga arbetet blir lite lättare. Men vi kommer inte luta oss tillbaka, vi har jävligt mycket framför oss.

Ja och närmast match mot Åtvidaberg , hur ser du på deras säsong?
De startade katastrofalt, men har sedan dess presterat som vilket topplag som helst. Offensivt kan de göra mål mot vilka som helst, de spelar ett mycket variationsrikt anfallsspel. Jag tror det blir en rolig match att se.

Hur känns det att få ett uppehåll sen?
Det känns såklart bra, det har varit en lång vår och vi har inte den största truppen.

Kommer ni värva något?
Alltså överlag är truppen väldigt tunn. Så det är klart att den behöver breddas och gärna med spets. Vi behöver spelare som vi känner dels kan ge oss något på kort sikt men också kunna bygga laget på långt sikt.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram