Viktig information till dig som medlem i Gefle IF FF
2018-04-08

Gefle IF Fotboll har i år infört ett nytt och miljövänligare sätt att distribuera våra medlemskort. Istället för de gamla plastkorten får nu alla medlemmar sina medlemskort elektroniskt i mobilen med hjälp av appen Cardskipper.

När du betalat din medlemsavgift får du inom kort ett sms med en länk till appen där ditt medlemskort finns. Har du betalat men ändå inte fått något sms från oss? Då saknar vi förmodligen fullständiga personuppgifter på dig som gör att vi inte kan slutföra registreringen av ditt medlemskap. Skicka ett mail till info@geflefotboll.com innehållande:
För- och efternamn
Personnummer
Mobilnummer

De allra flesta av våra medlemmar har idag en smartphone och kan nyttja det nya sättet att förvara sitt medlemskort. För våra lite yngre medlemmar går det bra att ha medlemskortet i en förälders mobil.

Saknar du smartphone eller av någon annan anledning önskar ett hederligt gammalt plastkort, hör av dig till oss så löser vi det!
info@geflefotboll.com
026-65 22 33 (vardagar 09.00-12.00)

En annan nyhet för dig som är över 18 år och medlem i Gefle IF FF är att du är varmt välkommen till VIP:en på Gavlevallen. Mot uppvisande av medlemskort och giltig legitimation kommer du in via VIP-entrén från en timme innan matchstart eller direkt från läktaren i dörren närmast Carrickläktaren.

Självklart kan du som medlem även boka matplats i VIP-restaurangen. Maten tillagas av Restaurang Två Kockar och serveras som buffé. En matplats kostar 295:- och i priset ingår en alkoholfri dryck. Boka senast tre arbetsdagar innan match via mejl till marknad@geflefotboll.com.

Vi ses på Gavlevallen!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram