"Vi ser verkligen fram emot att åka till Sandviken"
2017-05-12

Imorgon, lördag, möter Gefledamerna Sandvikens IF borta på Jernvallen kl.14.00. Tränare Tomas Axlund ger inför matchen sin syn om de två inledande matcherna samt hans förväntningar på matchen mot Sandvikens IF.

Tomas Axlund, ni har inlett serien starkt med två vinster vad tänker du om det?

Jag är jätteglad över inledningen och hur vi har hanterat dessa två matcher. Vi har fått bra utdelning och gjort två fina prestationer.

På lördag möter ni Sandvikens IF, vad kan du säga om det motståndet?

I grunden ett talangfullt lag som fyllt på med fyra-fem rutinerade spelare. Ett spelande lag som historiskt varit starka på sin hemmaplan. Då vi spelat samtidigt de två första omgångarna kan jag bara konstatera att de börjat på bästa sätt med två vinster.

Hur vill ni spela mot ett sånt motstånd?

Vi vet att Sandviken är ett bra lag men vi vill ändå spela vårt spel och kommer inte att anpassa oss efter motståndet utan känner oss trygga med vår spelidé. Vi känner oss även bekväma med underlaget och ser verkligen fram emot att åka till Sandviken.

Hur är läget i truppen?

Läget är bra och vi får tillbaka några spelare som vilade mot Ljusne. Vi åker till Sandviken med veckans bäst förberedda spelare.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram