"Vi går in i serien med en god känsla"
2017-04-28

Gefledamerna har imorgon, lördag, seriepremiär och därför tog vi ett snack med tränare Tomas Axlund för att höra hans tankar inför säsongen.

Tränare Tomas Axlund, hur har försäsongen sett ut?

Det har fungerat bra och vi har med hjälp av det milda vädret haft fina träningsmöjligheter. Matchprestationerna har varit bra där utveckling av vårt spel har varit huvudfokus. Vi känner att både spelet och spelarna har utvecklats och vi går in i serien med en god känsla.

Hur ser truppen ut?

Vi har en trupp på 21 utespelare och 3 målvakter där vi under försäsongen provat många olika uppställningar. Vi är glada åt vår unga trupp och tror mycket på våra spelares utveckling 2017.

Vad har du för förväntningar på säsongen?

Vi förväntar oss en jämn serie där många lag har höjt sig från ifjol. Många av matcherna blir av derbykaraktär där inställning och vilja kommer att bli viktiga ingredienser.

Vad förväntar du dig av seriepremiären på lördag?

Vi kommer att fokusera på vårt spel där vi vill ha initiativet i matchen. Vi kommer att fortsätta förädla vårt spel från träningsmatchperioden och jag tror att vi kommer att göra en bra prestation på lördag. Vi har kommit ur försäsongen på ett bra sätt och ser nu fram emot att tävlingsmatcherna börjar.

Vad skulle du säga är Iggesunds starka sidor?

Iggesund är ett stabilt och skickligt lag som byggt upp erfarenhet genom att prestera bra i division 2 i några år nu. Laget innehåller många skickliga spelare och de är farliga i sina omställningar.

Seriepremiären spelas på Gavlevallen kl.11.00. Välkomna

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram