Vasalund-Gefle IF lör 2 mars kl 11.30
2019-03-01

Imorgon, 2 mars, spelar herrarna träningsmatch borta mot seriekollegan Vasalund. Matchen startar kl 11.30 och spelas på Skytteholms IP.

GIF-redaktionens Markus Löf fick en pratstund med huvudtränare Marcus Bengtsson inför matchen:

Hej Marcus! Hur tycker du att det gick senast mot Sollentuna? Vilka saker är du nöjd med och mindre nöjd med?

  • Vi fick en bra match mot ett bra lag som utmanade oss både offensivt och defensivt. Inledningen av matchen känns väldigt bra och energifylld likväl som den avslutande delen av matchen. Jag är imponerad av spelarnas arbetskapacitet och inställning till matchen. Vi måste fortsätta med att jobba med att skapa fler genombrott. Jag tycker att vi flertalet gånger hamnar i gynnsamma situationer i både omställning och etablerat spel men som inte resulterar i avslut.

Vad har du för tankar kring matchen mot Vasalund? Vad kommer ni jobba med? Kommer matchplanen vara annorlunda?

  • Vi kommer fortsätta att rotera lite i startelvan för att sprida på belastning samt ge spelarna möjlighet att komma in i arbetssättet. Vi möter återigen en seriekonkurrent så det blir lärorikt för oss. Vi kommer fortsätta på inslagen väg. Vi behöver fortsätta att jobba på med vårat arbetssätt för att öka igenkänningsfaktorn. Precis som föregående matcher så vill vi fortsätta förstärka bilden av att vi är ett lag som jobbar oerhört hårt för varandra, både i offensiven och defensiven. Vi önskar även se att vi tar ytterligare steg i vårt arbetssätt samt att vi vill öka antalet genombrott.

Kommer några provspelare vara med?

  •  Vi kommer ha med minst en provspelare.

Är alla spelare tillgängliga?

  •  Litet frågetecken på Sebastian Sandlund och Jake McGuire vilar helt då han har känningar i låret.

 

Foto: Nils Westberg

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram