Vanna Carlsten till regionalt läger

19-22 mars hålls två regionala läger för flickor födda 2002 och 2003. 44 spelare är kallade till vardera läger som i år hålls i Karlstad och Göteborg där Gefles Vanna Carlsten kommer att vara med på det förstnämnda. Vi har pratat med Vanna om hennes förväntningar på lägret samt tränare Niklas Spångbergs tankar kring uttagningen.

Vanna, hur känns det att få en sådan chans?

Det känns bra och jag känner att jag byggde på mig många erfarenheter från förra årets regionala läger i Luleå. Nu vet jag hur allt fungerar och jag ser fram emot att komma ner till Karlstad.

 

Niklas, hur ser du på att Vanna blivit kallad på läger?

Kul för Vanna att få åka på ett regionalt läger, där kommer hon få träna och spela med andra duktiga ungdomar. Jag ser det som att hon fått en bra grundutbildning i moderföreningen Valbo FF, och ett kvitto på att hon fortsätter sin fina fotbollsutveckling sedan övergången till oss i Gefle IF.

Vilka är hennes starka sidor?

Vanna är en lyhörd spelare som alltid strävar efter att bli bättre. Hennes bästa egenskaper är att hon har en bra passningsfot, en bra fysik som hon använder i närkamper samt är en duktig huvudspelare. Spelare som Vanna är bra att ha i ett lag då hon kan spela på flera olika positioner.

Vi i Gefle IF önskar Vanna stort lycka till på lägret.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram