Välkommen till vår nya hemsida

Som ni ser så har Gefle IF-s hemsida fått ett nytt utseende med en helt ny lay out som tagits fram och byggts tillsammans med föreningens samarbetspartners Baringo och Jamback.

Tanken med den nya förstasidan är att du som besökare lätt ska hitta till senaste nytt, i första hand för alla nyheter men också med möjlighet att enkelt välja att bara få det senaste från vårt herrlag, damlag eller övriga nyheter om man så vill.

I högerkanten har vi valt att lyfta fram våra sociala medier-flöden för att ge er en bild av allt som publiceras där. Glöm dock ändå inte att följa oss där för att inte missa några inlägg.

Stort tack till er som i början av året svarade på enkäten och gav oss era åsikter om hur ni använder hemsidan och vad ni behöver. Vi har tagit till oss alla åsikter och längre ner på sidan har vi till exempel satsat på att lyfta fram våra videoinslag, vilket många av er hade önskemål att få se mer av.

Hemsidan är som sagt helt ny och innehåller just nu bara det allra mest väsentliga för att du som besökare ska kunna ta del av nyheter, se våra representationslags trupper och få den information du behöver om våra matcher och andra evenemang. Vi kommer att bygga på hemsidan allt eftersom, bland annat kommer webshopen också att få ett helt nytt utseende samt nya GIF-produkter.

Funderar du på något angående hemsidan är du välkommen att höra av dig till vår kommunikationsansvariga Marie Barrling, marie.barrling@geflefotboll.com.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram