Välkommen till Gefle IF – Karin Johansson!
2023-07-07

Välkommen till Gefle IF – Karin Johansson!

Gefle IF förstärker organisationen med en ny kommunikatör i form av Karin Johansson. Den tidigare sportjournalisten är för många ett bekant ansikte och vi är glada att välkomna henne till GIF-familjen.

Det har länge varit högt på vår önskelista att satsa på att bygga en mer proffsig kommunikation kring hela föreningen och kunna ge våra supportrar, medlemmar och samarbetspartners större insyn. Det har varit en utmaning utan en renodlad kommunikatör och vi är därför oerhört glada att välkomna in Karin i den himmelsblå familjen.

Karins uppdrag är på deltid och kommer innefatta att både internt och externt förbättra föreningens kommunikation i allmänhet och våra representationslag i synnerhet. Hennes uppdrag startar omgående.

– Efter att ha spelat fotboll i hela mitt liv och även sett Gefle IF lira boll ungefär lika länge, känns det fantastiskt roligt att få ta mig an detta uppdrag. Det är med en stor portion ödmjukhet och minst lika stor stolthet jag kliver in i den här rollen, säger Karin och fortsätter:

– Och även om jag aldrig hann se min egen morfar, Yngve ”Pudding” Karlsson, spela för GIF på 50- och 60-talet, känns det fint att bära fanan vidare i familjen.

Klubbchef Daniel Kraft:

– Vi har länge tittat på hur vi ska kunna förstärka vår kommunikation och med Karin känns det som en perfekt lösning. Hon kommer in med massor av erfarenhet, stort GIF-hjärta och kommer komplettera oss superbra. Hon är helt rätt person att driva och utveckla av vårt kommunikationsarbete.

 

Stort och varmt välkommen till Gefle IF Karin!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram