Upplandsduon förlänger

Ida Pettersson och Tilda Keisu väljer att förlänga sina kontrakt med Gefle IF och det är vi naturligtvis mycket glada för. Båda två är Upplandsprodukter med rötterna i Tierp och Uppsala, och de kom tillsammans från Gamla Uppsala inför säsongen 2018.

  • Vi förmedlade tidigt att vi ville förlänga med dessa två och det är klart att det känns mycket bra när de så gärna vill fortsätta sin resa hos oss, säger tränare Tomas Axlund.

Tjejerna själva ser även dem positivt på de förlängda kontrakten och säger;

  • Jag ser väldigt positivt på den gångna säsongen och känner att jag utvecklats mycket, dels tack vare bra träningsmiljö men också för den starka ledarstaben och våra målmedvetna spelare. Jag har blivit tryggare i mitt spel och känner förtroende från ledarna, säger Ida och fortsätter.
  • Jag väljer att förlänga med GIF då jag känner att vi har någonting på gång med en stark och bred trupp. Jag ser möjligheter att utvecklas som spelare och som person.

Tomas beskriver Ida som en av seriens absolut vassaste anfallare och vi får hoppas på ett skadefritt 2019 för den starka målskytten.

  • Under mitt första år i GIF har jag fått äran att lära känna nya tränare och lagkamrater som har fått mig att utvecklas som både spelare och person. Jag tycker jag kunnat bidra med mina styrkor i träning och match och tror på ett starkt lag den kommande säsongen. Nu vet vi vad som krävs, jag tror på oss som lag, avslutar Tilda.

Trots sina 20 år är Tilda en mycket rutinerad målvakt med flera år på division 1 nivå, hon har fantastiskt hög lägstanivå för sin ålder, avslutar Axlund.

Håll dig uppdaterad på hemsidan och våra sociala medier för fler nyheter om lagbygget inför den spännande säsongen 2019!

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram