U17: GIF-seger över Täby FK

_MG_1068

Gefle IF drog längsta strået i hemmamatchen mot Täby FK under söndagen. Sina Khajavi sköt segermålet till 2-1 för Gefle IF i slutskedet av matchen.

Det var annars en jämn tillställning på Gavlevallen och ställningen var 0-0 efter den första halvleken. Istället skulle målen komma i den andra halvleken. Shalaw Kheder nickade in ledningsmålet för Gefle IF i den 52:a minuten innan Täby FK kvitterade fem minuter senare. Med två minuter kvar av matchen kom segermålet för Gefle IF genom Sina Khajavi efter en tilltrasslad situation i straffområdet.

- När vi jobbade så pass hårt var det skönt att vinna, säger Gefle IF:s tränare Marcus Bengtsson.