Trogna GIF-tjejer förlänger

Wilma Gavlén och Lina Bälin, två trogna Geflespelare där den första har föreningen som sin moderklubb och den andra går in på sin sjunde säsong, väljer att förlänga sina kontrakt. 

Lina glädjer sig åt det förlängda kontraktet och blickar fram emot fortsättningen där hon tror på en tuffare serie 2019 med två lag från elitettan samt Bollstanäs som vann serien i år men inte lyckades kvala sig upp.

  • Den stora utmaningen nästa säsong tror jag blir att det kommer krävas topprestationer i stort sett alla matcher för att ta poäng. Vi kommer inte ha råd att tappa fokus någon match utan det kommer krävas höga och jämna prestationer för att hänga med i serien 2019. Jag ser fram emot fortsättningen i GIF.

Wilma tror även hon på ett tuffare 2019 men ser fram emot utmaningen och säger;

  • Det ska bli jätteroligt att spela mot bra motstånd under en hel säsong. Vi lärde oss mycket säsongen 2018 och de lärdomarna tillsammans med att vi får behålla stora delar av truppen från förra säsongen tror jag kan bidra till att vi utvecklas ytterligare. Det känns jättebra att fortsätta i Gefle IF och jag ser fram emot fortsättningen.

Tränare Niklas Spångberg säger såhär om de förlängda kontrakten med Lina och Wilma;

  • Roligt att Lina fortsätter även säsongen 2019 i Gefle IF, hon är träningsvillig och en lojal lagspelare med en bra passningsfot. Det är viktigt att ha spelare som henne som kan spela på flera positioner. Wilma är även hon träningsambitiös och var under säsongen 2018 en av två spelare med bäst träningsnärvaro. Hon har en bra teknik och ett bra tillslag. Det ska bli roligt att se dessa två i Gefletröjan även nästa säsong.

Damerna tränar november ut innan laget går på ledighet och är åter i träning den 7:e januari. Innan dess kommer vi att presentera fler nyheter om lagbygget så håll dig uppdaterad på hemsidan och våra sociala medier. 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram