Inför IK Brage - Gefle IF
2021-03-23

Hej Micke! Hur har försäsongen varit hittills tycker du?

-Jag tycker överlag att vi har gjort bra prestationer. Vi har repeterat en del av vad vi ville göra förra året och försökt att lägga till små delar som vi vill bli bättre på denna säsong och det känns som att vi tar dom steg vi vill.

Vad tog ni med er från förra säsongen?

-Vårat stora mål förra året var att hitta glädjen och tryggheten i gruppen och där tycker jag vi lyckades bra så det vill vi fortsätta ta med oss inför detta år, sen så ville vi ju utveckla vårt passningsspel och där tog vi stora steg förra året.

Om du jämför med förra säsongen. Hur vill ni spela denna säsong?

-Vi kommer vilja ha samma identitet som förra året men vill hitta lite fler nycklar både i defensiven och offensiven för att hantera olika situationer och på så sätt bli ett stabilare lag för att i slutändan komma högre upp i tabellen.

Hur tycker du balansen är i truppen nu?

-Jag är väldigt nöjd med truppdynamiken både på det fotbollsmässiga men även det  karaktärsmässiga planet.

Nu väntar match mot Brage. Vad är målet med denna match? 

-Så klart en tuff match. Vi fick en rejäl övergödning förra året mot dom så vi vill se att vi tävlar på ett helt annat sätt denna match. Vi vill alltid spela vårt spel och försöka göra det så bra som möjligt för att se om, hur, vilka steg vi har tagit det senaste året.

Förväntningar på matchen?

-Mina förväntningar på denna match är att jag tror att det blir en väldigt hård och fysik match med mycket tuffa närkamper och hög intensitet.

Hur är skadeläget i truppen? 

-Nils Eriksson är den som just nu inte är aktuell för spel.

 

Matchen borta mot IK Brage spelas imorgon onsdag kl 16.30.

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram