Tim Markström klar för Gefle IF!
2019-11-30

Gefle IF fotboll har tecknat ett avtal med målvakten Tim Markström.

-Det känns fantastiskt att få den här möjligheten att representera Gefle
IF FF. Det är något jag har drömt om sedan jag var liten, säger Tim Markström.

Sedan det tidigare i november blev klart att Jake Macguire lämnar Gefle IF FF så har föreningen haft högsta prioritet på att hitta en ny målvakt.

-Vi är mycket glada över att kunna presentera Tim Markström som målvakt i Gefle IF FF. Det är en oerhört trygg och stabil målvakt som under lång tid varit med på hög nivå. Tim Markström har goda ledaregenskaper och kommer därmed att ha en viktig roll i det unga och utvecklingsbara lag som Gefle IF FFs herrlag är. Han är också utifrån sin erfarenhet i Hammarby van att hantera så väl fansens engagemang som den press som spelare och lag kan uppleva när engagemanget blir stort. En viktig kugge i vårt lagbygge helt enkelt och det är med stor och varm famn vi välkomnar Tim Markström till Gefle IF FF, säger Anderas Dahlén, sportansvarig i styrelsen i Gefle IF FF.

Tim Markström har varit proffs i Danmark och har också vaktat målet i Hammarby, IK Brage och senast i Sandvikens IF.  Hans pappa, Anders Markström, var även han målvakt i Gefle IF FF under ca 10 år, 1984-1993.

-Det har varit nära, ett par gånger tidigare, att jag skulle få dra på mig målvaktströjan för Gefle IF FF, men då har annat spelat roll och kommit emellan. Nu är Gefle IF FF helt rätt i tiden för mig. Det var också något som min pappa verkligen ville innan han lämnade oss, så jag längtar efter att få dra på mig den himmelsblå tröjan och marschera in
på Gavlevallen, avslutar Tim Markström.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram