Tim Markström efter första tiden i Gefle IF.
2020-02-07

Tim har nu tillhört laget en period, vi tog en liten frågestund med honom om hur han tänker efter sin första tid och hur han ser på framtiden.

Vad innebär det för laget att man äntligen landat en ny tränare?
- Det är självklart väldigt skönt att det äntligen löst sig med en tränare, jag tror alla i och runt laget känner samma sak! Nu kan vi börja träna på det sättet som Micke och Mehmet vill att vi ska spela fotboll på och kunna börja med grunderna i det spelet.

Hur känns det för dig personligen att ansluta till Gefle efter att du på senare tid spelat i Sandviken?
- Det är inget jag direkt tänker på så mycket, jag är från Gävle och har sett flera matcher på framförallt strömvallen genom åren, men av olika anledningar har det tagit lång tid för mig att hitta hit som fotbollsspelare.

Vad tror du själv att du kan bidra med, med tanke på din gedigna erfarenhet, till en ändå relativt ung trupp?
- Jag hoppas kunna bidra med just det, min erfarenhet. Jag har trots allt tillhört en utav Sveriges största klubbar i fem år. Jag har en enorm drivkraft att vinna och det är det som gör att jag brinner så mycket för den här sporten! Jag gillar att vi har ett ungt och spännande lag, då får jag också känna mig lite yngre, haha!

Ser du redan nu någon i laget som kan komma att ta ett extra kliv utvecklingsmässigt denna säsong? Någon som man ska hålla lite extra koll på från läktaren.
- Oj, väldigt svårt fråga, jag tycker det är många som har imponerat på träningarna, alla juniorer som varit uppe och tränat nu har stor potential! Ge mig några veckor till och när truppen är spikad så ska jag ge dig någon som jag tycker ni ska hålla koll på.

Det är dags för derby redan nu på lördag mot Sandviken i en försäsongsmatch, hur känns det för dig att möta ditt gamla lag redan nu?
- Det är såklart väldigt speciellt att få möta sandviken redan nu, men det är trots allt bara en träningsmatch utan några poäng på spel. Det viktigaste i den här matchen är att vi får fortsätta bygga vidare på det som var bra mot Sirius, så att vi kan vara redo tills serien startar.
Vi är inne i vecka 2 med Micke så vi har en bit kvar, men det är alltid trevligt med matcher, det är så man utvecklas bäst!

Avslutningsvis, vad är en rimlig målsättning för Gefle anno 2020?
- Det är också en väldigt svår fråga, jag vet vad jag vill och vad jag har för mål med den här säsongen. Sen kommer vi i laget tillsammans med ledarna att sätta ett gemensamt mål när vi har en komplett trupp!

 

Vi möter Sandviken imorgon Lördag, kl 13:00 hemma på Gavlevallen och planen är att Tim gör sin första start för i år. Välkommen!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram