Tilda Keisu återvänder till Gefle IF!
2021-01-27

Tilda Keisu återvänder till Gefle efter ett år i Bollstanäs och spel i Elitettan!

 

Hej Tilda, vad roligt att du kommer tillbaka till Gefle, vad fick dig att skriva på här?

-Jag trivdes väldigt bra i Gävle både som stad men framförallt på Gavlevallen. Jag tror att Jonas kommer få ihop truppen väldigt bra både utanför men framförallt på planen, vilket vi ska se till att visa. Tycker även att GIF har lyft ännu ett snäpp på damsidan vilket jag tycker är väldigt roligt att se.

Vad tar du med dig från senaste året i elitettan?

-Det var ett väldigt lärorikt år inte minst med pandemin som ställde till det. Men jag tar med mig tempot och kvaliteten som spel i elitettan kräver, gjorde man inte som man skulle så fick man höra det.

Vad är dina personliga mål inför 2021?

-Att alltid utvecklas, jag har fortfarande mycket att lära mig. Men framförallt att ha kul och få upp glädjen för fotbollen, förgående säsong har varit upp och ned speciellt mentalt. Så nu blickar jag framåt och hoppas att 2021 blir ett bra fotbollsår med publik på läktaren.

Anderssons ord om Keisu:

-Tilda var innan hon lämnade en av division 1 bästa målvakter. Och nu med mer rutin och erfarenhet från högre division så har hon säkerligen utvecklats ännu mer. Med hennes ankomst så har vi en superstark målvaktsuppsättning.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram