Tack Sebastian Sandlund!
2021-11-20

Det står nu klart att morgondagens match mot Sollentuna FK blir den sista i GIF-tröjan för lagkapten Sebastian Sandlund.
Sebbe kom till Gefle inför säsongen 2018 och har gjort 89 matcher för klubben.

Varför kommer du inte spela med Gefle IF kommande säsong?
-Efter fyra fina år är det nu dags för mig att lämna Gävle och GIF. Jag har alltid varit stolt över att få dra på mig den himmelsblå tröjan och representera klubben. Det har varit ett tufft beslut, men jag har valt att prioritera livet utanför fotbollen den här gången.

Vilket är ditt roligaste ditt minne från din tid i Gefle IF?
-Det starkaste minnet från min tid i GIF var innan, under och efter sista matchen mot Sollentuna 2019. Den enorma nervositeten innan, urladdningen under och den kollektiva sucken av lättnad efter matchen tillsammans med alla människor runt klubben.

Men det roligaste minnet måste vara när vi fick fira våra första derbyvinst. Att sjunga tillsammans med fansen och senare i omklädningsrummet var ett fint minne jag kommer ta med mig.

Har du någon sista hälsning till spelare, ledare och fans till Gefle IF?
-När jag var liten kunde jag aldrig drömma om att spela i en sån fin och anrik förening som GIF. Att jag senare skulle bli lagkapten har varit en stor ära och något jag alltid kommer bära med stolthet. Så tack Gefle IF.

Vi tackar dig Sebbe! Tack för målet mot Sollentuna 2019 och stort tack för att du alltid varit en fantastisk förebild, både på och utanför planen!

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram