SUPPORTERSPONSRING 2023
2023-02-27

Vi gjorde det! Superettan 2023!

Det var en fantastisk säsong för herrlaget förra året, en resa som fick ett bättre slut än vi hade vågat hoppas på. Nu är vi tillbaka i eliten tack vare ett lag som aldrig vek ned sig och alltid stod upp för varandra. Precis som ni supportrar alltid gör för föreningen!

Damerna gjorde också en riktigt bra säsong och klarade av målsättningen att vara på rätt sida i Division 1 när serierna ska läggas om inför den kommande säsongen. Nu kan vi bygga vidare för att också damerna ska kunna nå eliten.

Ni supportrar fyller en otroligt viktig del i lagbygget. Med er hjälp lyckades vi överträffa förväntningarna och vi hoppas att ni är lika spända som vi på den kommande säsongen! Även denna säsong har ni möjlighet att ta del av unika erbjudanden som supportersponsor. Vi har fyllt på med exklusivt innehåll som vi tror passar er supportrar som vill få en närmare och genuin fotbollssäsong:

 

Vi står bakom er - Du är den 12:e spelaren! 

Ditt namn på väggen bakom spelarbänken på Gavlevallen. Våra supportersponsorer står enade i en sköld av blått och guld bakom våra bägge representationslag varje hemmamatch på Gavlevallen. Stötta våra lag genom att finnas med avbytarbänken!

 

Bli en del av den innersta kretsen, Gefle - Östersund lördag den 22 juli kl 15.00

En match där du får komma in bakom kulisserna och träffa delar av klubbledningen och vår huvudtränare Mikael Bengtsson innan match. Efter matchen får du fira med laget i omklädningsrummet vid eventuell seger. Vi bjuder på enklare tilltugg.

 

Vi åker på bortamatch Brage - Gefle IF, fredag 19 maj kl 19.00

Följ med och stötta laget i Gävledaladerbyt på Domnarsvallen. Vi bjuder på resa, matchbiljett och goodiebag med tilltugg.

 

Fri entré på damderbyt mot Sandvikens IF, 5 augusti kl 13.00

Stötta våra damer på plats i slaget om Gästrikland.

 

Exklusiv inbjudan till vår Kickoff på Scandic Väst, 22 mars kl 18.00

På plats för du träffa herr- och damtrupp, tränare, klubbledning, delar av styrelsen och partners till Gefle IF. På kickoffen lanseras den nya himmelsblå matchtröjan, på plats får du som supportersponsor möjlighet att köpa den före alla andra! Vi bjuder på enklare tilltugg.

 

Pris: 1 882 kr

Ta del av upplevelsen - Klicka här

Välkommen in i gemenskapen!

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram