Supportersponsring 2020 - endast 11 dagar kvar!
2019-11-19

I slutet på förra året bidrog ni, våra fantastiska och engagerade supportrar, till att rädda Gefle IF från en bekymmersam ekonomisk situation genom att teckna upp er som ”Supportersponsor”.

Klubben har under hela 2019 arbetat hårt med att stabilisera ekonomin och prognosen ser god ut inför kommande bokslut, där vi t.o.m. kan göra ett överskott på sista raden för första gången sen 2016.
Det skulle givetvis innebära ett väldigt positivt trendbrott och ge oss en skjuts mot att återställa det egna kapitalet och möjliggöra vår satsning tillbaka till eliten.

Att kunna börja återställa det egna kapitalet kommer ge oss goda förutsättningar framåt.
Precis som ni, så är vi dock delvis otåliga. Vi behöver er hjälp och ert stöd för att ge oss bättre förutsättningar redan under nästa år.
2020 får vi inte längre något stöd från Svensk Elitfotboll för akademiverksamheten, en verksamhet vi vill utveckla för att på sikt ta fram duktiga tjejer och killar till våra respektive representationslag. Vi har ett damlag som vi behöver utveckla och förstärka, vi har en stor och resurskrävande bredd som gör skillnad för många barn och unga i Gävle.
Vi har också ett herrlag som 2020 behöver större resurser för att fortsätta utvecklas och ta nästa steg.
Vi vill med anledning av det i kombination med stort intresse av att vara med som Supportersponsor i fjol erbjuda en förlängning samt nyteckning inför 2020.

 

500 kr

 

1500 kr

 

5000 kr eller mer

  • Ditt namn på Gefle IF Fotbolls hemsida (https://gefleiffotboll.se/supportersponsorer/)
  • Ditt namn på tavla på Gavlevallen
  • Säsongskort 2020
  • Middag på restaurang med ordförande, tränare & klubbledning för ”inside info” tillsammans med övriga sponsorer.

 

Supportersponsorer till Gefle IF 2019

 

För att delta:

Swish: Swisha valt belopp till Gefle IFs konto: 123 260 18 13, skriv ditt fullständiga namn och din mailadress i meddelanderutan.

BG: Betala in valt belopp till Gefle IFs bankgiro: 358-5684, skriv ditt fullständiga namn och din mailadress i meddelanderutan.

Faktura: Maila info@geflefotboll.com med information om faktureringsadress och valt belopp.

Supportersponsringen håller öppet till 30 november 2019.

 

.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram