Stark trio förlänger

Lagbygget inför säsongen 2019 fortsätter och idag kan vi presentera en stark trio som vi fortsatt kommer att få se i den himmelsblå tröjan. 

Vår lagkapten Gabrielle Wågström inleder den 7:e januari sin tredje säsong i Gefletröjan, med sin karaktär och spelförståelse har Gabbi i två år varit en av våra absolut bästa spelare. Gabbi själv uttrycker sig såhär om fortsättningen:

  • För mig var det ett lätt val då jag vill vara en del av och bidra till satsningen mot eliten. Jag trivs väldigt bra i Gefle IF, både med tjejerna, ledarna och föreningen och vill fortsätta utvecklas tillsammans. Jag har både positiva och höga förväntningar på kommande säsong och ser mycket fram emot den.

Josefine Blom som inför säsongen 2018 värvades från IK Huge har också bestämt sig för att fortsätta i Gefle. Josefine har gjort en bra säsong som ytterback och är nu redo för nya utmaningar.

  • Jag gjorde min första säsong i Gefle IF säsongen som gick och trivs väldigt bra, både fotbollsmässigt och socialt. Jag känner mig motiverad och ser med spänning fram emot den fortsatta utvecklingen tillsammans med övriga i laget. Därför var det ett enkelt beslut att skriva på för en fortsättning, avslutar Jossan.

Vi är också mycket glada att trotjänaren Ebba Gavlén väljer att fortsätta i sin moderförening. Ebba står för kontinuitet och hon har gjort en bra säsong på det centrala mittfältet.

  • Jag ser väldigt positivt på lagbygget inför kommande säsong. Jag tror att de spelare som väljer att stanna kvar  tillsammans med våra nyförvärv kan skapa någonting riktigt bra tillsammans. För mig känns det naturligt att vara en del av Gefle IF även säsongen 2019. Mitt fotbollsutövande startade i GIF som 6-åring och därför har hjärtat för klubben alltid funnits där.

Tillsammans bildar dessa tre grunden i det lagbygge som nu växer fram i Gefle IF och fortsättning lär följa!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram