Sommarens höjdpunkt = Gavlis Summer Camp

Nästa vecka är det äntligen dags för årets upplaga av Gavlis Summer Camp.

Stina Wallin som är projektledare (tillsammans med Diana Bashiry) förklarar varför Gavlis Summer Camp är det självklara valet i sommar.

  • Det är alltid många barn som är med på Summer Camp så alla kommer att hitta nya kompisar och få ett sommarlov att minnas, fyllt med aktiviteter. Det är varierade aktiviteter som passar alla. Vi kommer inte att spela fotboll hela dagarna, då vi vill att alla ska kunna vara med och tycka att dagarna är roliga.

Ett axplock av de aktiviter som kommer att anordnas är bl.a att åka och bada på både Fjärran Höjder och Engeltofta. Dagen på Engeltofta kommer man även att få chansen att testa på sporten Padel.

Den numera traditionella resan ut till fd Gefle-spelaren Daniel Bernhardssons bondgård är  även inplanerad för att träffa alla djur och se hur gården ser ut.

Populära Dome Adrenaline Zone kommer även att besökas i år, vilket har varit ett populärt resmål de tidigare åren. Nytt för i år är även att barnen får under en hel dag testa på olika typer av utmaningar med robotteknik via Sandvik och "Hofors Robothack".

Avslutningsvis frågade vi Stina Wallin vad man kommer att ta med sig efter dessa två veckor som person.

  • Man kommer bygga nya band och hitta nya kompisar för livet.

Då Gavlis Summer Camp är gratis, tack vare samarbetspartners som Gavlegårdarna, Sandvik och Länsförsäkringar, har alla barn i Gävle möjlighet att vara med. Detta är något Stina vill trycka extra mycket på, då det finns en hel del familjer i Gävle som inte har råd eller möjlighet att åka iväg med sina barn på den här typen av aktiviteter under sommaren. Nu är detta möjligt tack vare Gavlis Summer Camp. I och med detta så får alla barn i Gävle chansen till en fantastisk sommar och att få träffa nya kompisar.

Avslutningsvis så ber vi Stina beskriva Gavlis Summer Camp med tre ord:

  • Roligt, Lärorikt och Glädje.

Text: Petter Lundgren

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram