Sky Blues: Uppladdning inför Östersunds FK på lördag
2016-04-20

Klacken-3-

Det har blivit dags för säsongens första lördagsmatch på Gavlevallen, då Gefle IF tar emot Östersunds FK. Har du inget inplanerat innan matchen? Ladda upp på Rack'n Roll med Sky Blues.

Efter den lyckade uppladdningen mot Djurgården hemma senast hoppas vi att många tar tillfället i akt och besöker Rack'n Roll för att prata med likasinnade innan match.

Kl. 13.00 på Rack'n Rolls scen möter Hasse Hasse – Hasse Berggren svarar då på frågor från Hasse Carstensen. Det kommer så klart även finnas möjlighet för publiken att ställa frågor till sportchefen. En signerad matchtröja lottas dessutom ut. Var på plats till kl. 13 för att inte missa detta!

Vid ett bord på Racken går det att hämta sitt medlemskort och att bli medlem i supporterklubben. Informationsbordet på Gavlevallen är denna lördag bemannat runt en kvart före avspark och i halvtid.

Vid 15-tiden siktar vi på att ha en gemensam kortege till Gavlevallen. Vi samlas utanför Rack N Roll och går tillsammans till matchen.

Väl mött, GIF-vänner!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram