Sista matchen före seriepremiären
2017-03-24

Gefle IF åker på lördag till Uppsala för match mot Sirius 14:00 på Lötens IP. Matchen är ett genrep inför seriepremiären borta mot BK Frej den 2 april. Glöm heller inte att säkra din biljett till hemmapremiären den 7 april.

Thomas Andersson, allsvenskt motstånd i form av Eskilstuna förra helgen och förlust med 3-2, hur tycker du att ni stod upp?
Jag tycker vi gjorde en bra match där vi kommer igen från två underlägen. Däremot släpper vi in tre mål trots att de har få målchanser men släpper in tre mål. Så det är spelet i de sista fjärdedelarna som behöver spetsas till.

Hur har den här träningsveckan varit?
Jag tycker vi har haft bra veckor under hela försäsongen och är väldigt nöjd med den fysiska utvecklingen som vi ser på spelarna.

Nu har vi dessutom fått Jesper Björkman och Piotr Johansson tillbaka från sina skador, de tränar för fullt. Och Johan Oremo, som också varit skadad spelade U21-match i veckan och känner sig bra.

Anton Lans baksida är bättre än vi trodde men han är fortfarande på rehablista. Kwame Bonsu gick tyvärr från en lårskada till en ledbandsskada i knät förra helgen och vi vet inte än vet allvarlig den är än.

Hur ser du på att det är seriepremiär nästa helg?
Tävla om poäng det vill man ju såklart. Men jag och laget tänker kortsiktigt på matchen nu på lördag. Vi vill ta steg varje vecka. Men det är klart att vi som tränare har börjat förberett oss inför matchen mot Frej den 2 april.

Genrep mot Sirius, vad vill du ha ut av det?
Jag vill känna att vi är svårslagna. Att vi jobbar hårt tillsammans när vi inte har bollen. Sen vill jag att vi ska fortsätta jobba med det egna passningsspelet och våra egna vägar fram. Att vi tar oss till lite fler avslutande situationer.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram