Sandvik först in i styrgruppen för Ett bättre Gävle – förlänger sitt huvudpartneravtal med Gefle IF FF

Sandvik först in i styrgruppen för Ett bättre Gävle - förlänger sitt huvudpartneravtal med Gefle IF FF

- Sandvik har en lång tradition av att vara med och stötta utvecklingen i vår region, och därför är det helt naturligt att fortsätta utveckla vårt partnerskap med Gefle IF och hållbarhetsprogrammet Ett bättre Gävle, säger Jacobus Steyn, medlem i Sandviks lokala arbetsgrupp för social hållbarhet. Att vi kan ha en ännu närmare samverkan via vår plats i styrgruppen ger oss möjlighet att vara med och påverka inriktningen för Ett bättre Gävle på ett väldigt bra sätt, fortsätter han.

Sandvik förlänger sitt huvudpartnerskap med Gefle IF FF med ett år.

- Ett bättre Gävle, Gefle IF FF:s hållbarhetsprogram vid sidan om fotbollen, har under många år vart en viktig insats i samhället med ett stort fokus på barn och unga, säger Sebastian Zettergren, affärsansvarig i Gefle IF FF och fortsätter:

- Årligen genererar dessa insatser 29 MSEK i SROI ( social return of investment ) till samhället och Gävle kommun.

Under 2020 har Gefle IF FF lagt mycket tid på att utveckla Ett bättre Gävle ytterligare med tydligare mål, ramverk och aktiviteter. En del i den utvecklingsprocessen har varit att tillsammans med klubbens största partners föra dialogen kring att aktivera en styrgrupp för Ett bättre Gävle. Styrgruppens främsta uppgift, förutom ekonomiskt stöd, kommer att vara att bidra med kompetens och kunskap. Det för att fortsätta att utveckla hållbarhetsprogrammet i syfte att tillsammans bidra till ett bättre samhälle, Ett Bättre Gävle.

-Att Sandvik, som är en av våra äldsta huvudpartners, är först ut med att ta en plats i styrgruppen känns naturligtvis oerhört bra och det ska bli inspirerande att få ta del av all den kompetens och kunskap som finns inom Sandvik för att nå nya resultat vad gäller dessa viktiga samhällsutmaningar, avslutar Sebastian Zettergren.

Sandvik kommer fortsatt vara huvudpartner till både Ett bättre Gävle och Gefle IFs totala fotbollsverksamhet med cirka 1.000 aktiva.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram