Wallinders överraskning på Hille IP

Gefle IF fick ett mail från Hille IF:s P11-lag häromdagen. Tränaren Madelene Lindh berättade att det fanns en spelare i laget som utmärkt sig lite extra. Varje höst när säsongen knyts ihop brukar laget ha en avslutning och uppmärksamma en sak: Den spelare som varit på flest träningar.

Och för andra året i följd gick priset till målvakten Melker Andersson Ohlén. Den fotbollstokige elvaåringen har inte missat en enda träning på två år! Inget annat än imponerande. 

Därför ville Hille uppmärksamma Melker lite extra och undrade om det fanns en möjlighet att få autografer från målvakterna i herrlaget, Robin Wallinder och Tobias Johansson. 

Robin Wallinder och en rörd Melker Andersson Ohlén

Men istället för enbart autografer så bestämde sig Robin att besöka avslutningen på Hille IP istället och därmed överraska den träningsflitige Melker. 

Och vilken succé det blev. Förutom själva överraskningen i sig som rörde Melker till tårar, fick han även ett bidrag från laget till ett säsongskort till Gefle IF:s seniormatcher och två par målvaktshandskar från Robin och Tobias. Robin passade även på att säga några uppmuntrande ord: 

Grymt jobbat Melker! Fortsätt att köra på och vara ett föredöme för dina lagkompisar!

Var som Melker (och Robin) ett föredöme!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram