Påsklovskul på Gavlevallen!

Gefle IF Fotboll bjuder tillsammans med Fastighetssnabben in till en dag med Påsklovskul på Gavlevallen den 5 april, för att ge fler chansen till ett meningsfullt skollov.

Gefle IF FF vill genom lek, träning och utbildning utveckla fotbollsspelare såväl till den egna A-lagsverksamheten som till goda medborgare i samhället. Föreningen är en viktig pusselbit i samhället och bidrar till att skapa förutsättningar för alla barn att bo och leva i en trygg miljö.

Förutom den dagliga verksamheten, med 1000 barn och ungdomar, skapar föreningen flera andra aktiviteter för att #geflermöjligheter till den meningsfulla fritid som fotboll ger. En av de aktiviteterna är att i samarbete med Fastighetssnabben anordna en dag på påsklovet dit Gävles barn och unga bjuds in till Gavlevallen där fotboll, lek och fika tillsammans med föreningens A-lagsspelare står på schemat.

– Fotbollsplanen är en fantastisk mötesplats där vi kan hjälpa barn och ungdomar att lära känna varandra och mötas i en aktivitet på påsklovet. Det känns väldigt roligt att vi kan vara med att bidra till ökad integration och samspel mellan olika åldrar och bakgrunder, säger David Norell-Hussein, klubbdirektör i Gefle IF FF.

– Gefle IF FF gör ett stort och viktigt arbete kring detta. Det här är integration på riktigt, inte bara en pappersprodukt. Det är därför vi valt att vara medarrangör till sådana här aktiviteter sedan 2016, säger Malin Gustafsson på Fastighetssnabben.

– Det är roligt när våra partners, i det här fallet Fastighetssnabben, vill vara med och arrangera aktiviteter som Påsklovskul där fokus ligger på gemenskap och att mötas. Vi ser gärna att vi i framtiden kommer kunna jobba närmare företagen i Gävle för liknande projekt, säger David Norell-Hussein

Alla under 12 år är välkomna!
När: Torsdagen den 5 april
Tid: 13:00 till 15:00.
Plats: Gavlevallen, Gävle.
Kontakt: Malin Markström, Gefle IF, 072 509 45 54 malin.markstrom@geflefotboll.com,
Malin Gustafsson, verksamhetschef Fastighetssnabben, 010-130 86 07
malin.gustafsson@fastighetssnabben.se.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram