På söndag fyller vi Gavlevallen!

MålPå söndag kommer svenska mästarna Malmö FF till Gavlevallen och för Gefle IF är det en helt avgörande match. I ett samarbete med Brynäs IF gör föreningen nu en storsatsning för att fylla Gavlevallen på söndag. 

Alla åskådare på Brynäs IF-HV71 i Gavlerinken Arena ikväll, samt alla årskortsinnehavare i Brynäs IF, erbjuds halva priset på alla biljetter till söndagens GIF-match mot Malmö FF vid köp av biljett imorgon fredag på Gefle IF:s kansli.

Vid kvällens Brynäsmatch i Gavlerinken Arena delar också Brynäs IF och Gefle IF ut 100 gratisbiljetter till GIF-match mot Malmö på söndag. Dessa biljetter hämtas i Brynässhopen och det är först till kvarn som gäller.

Gefle IF:s klubbdirektör, Pär Lagerström kommenterar samarbetet med Brynäs IF:
- Jag har växt upp med att gå på både Brynäs IF och Gefle IF. Det känns därför som en självklarhet men också väldigt roligt att föreningarna kommit överens om att hjälpas åt att attrahera publik för personer som vill uppleva elitidrott när den är som bäst. Jag brinner för att Gävle ska förbli en stor Idrottstad och då behöver allt stöd vi kan på de olika arenorna.

Brynäs IF:s klubbdirektör Johan Cahling kommenterar aktiviteten:
- Tillsammans med nya klubbdirektören Pär Lagerström smider vi nya planer för hur Gefle IF och Brynäs IF kan förstärka samarbetet mellan klubbarna. Kvällens biljettaktivitet kan ses som startskottet på det. Målet är att vi kan vara med och fylla Gavlevallen på söndag. Gävle är en idrottsstad och nu behöver Gefle IF allt stöd som dom kan få. Och vi hoppas att många som ikväll är i Gavlerinken Arena också kommer till Gavlevallen på söndag och stöttar Gefle IF.

Här kommer info om var GIF-biljetterna hämtas;
Biljetterna till matchen Gefle IF-Malmö FF på Gavlevallen på söndag köps och hämtas imorgon på Gefle IF:s kansli som har öppet mellan 09.00 och 16.00 med lunchstängt mellan 12-13. Samtliga med Brynäsbiljett, Brynäs-HV71, och säsongskort till Brynäs IF:s hemmamatcher 16/17 har halva priset på alla biljetter till Gefle IF:s match mot Malmö FF på söndag!

Självklart går det också fortfarande att köpa matchbiljetter via alla vanliga kanaler.

Gefle IF kommer, tillsammans med Brynäs IF, inför matchen mot Malmö FF på söndag dela ut 100 gratisbiljetter till Brynäs - Örebro 22/11 samt erbjuda alla med matchbiljett Gefle - Malmö samt säsongskortsinnehavare möjligheten att köpa biljetter till halva priset i matchen Brynäs - Örebro 22/11. Dessa biljetter köps i Brynässhopen under öppettider mot uppvisande av giltig matchbiljett eller säsongskort för Gefle IF.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram