Organisatoriska förändringar i Gefle IF
2016-05-18

GIF_LOGO

Gefle IF:s klubbdirektör, Eva von Schéele-Frid, kommer att lämna sitt uppdrag under året. Eva tillträdde sitt uppdrag för drygt 6 år sedan och har nu beslutat sig för att gå vidare till andra utmaningar.

Eva von Schéele-Frid:

- Jag har haft förmånen att vara med föreningen i arbetet med att få till en ny arena, flytten från Strömvallen och in i nya Gavlevallen. Föreningens ungdomsverksamhet har en fantastisk bredd och aktiva barn och ungdomar har ökat med mer än 30 % bara under de senaste åren. Vi har också arbetat hårt för att få balans i ekonomin, vilket vi fick 2015 då ordinarie intäkter och kostnader var i god balans och vi nådde ett positivt resultat. Nu går föreningen in i en ny fas med Sörby IP:s vision och utveckling för breddverksamheten samtidigt som Elitverksamheten har mycket goda förutsättningar för att lyckas väl på Gavlevallen.

Eva kommer att sluta tidigast den 1 september och kommer dessutom att finnas tillgänglig för föreningen under hösten. Processen med att hitta en efterträdare har redan satts igång.

- Jag är oerhört glad över att vara en del av Gefle IF och nu när jag avslutar min operativa roll kommer jag att fortsätta följa utvecklingen och vara en trogen supporter. Vi ses på Gavlevallen, säger Eva avslutningsvis.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram