Ny assisterande tränare stärker herrlaget – Välkommen Mattias Hall!
2024-01-08

Med en gedigen bakgrund som en högt respekterad tränare i bl.a. Helges IF tar han nu på sig rollen som assisterande tränare för att ytterligare stärka och utveckla vår herrlag.

Mattias kommer med en imponerande erfarenhet och beprövad förmåga att skapa en stark föreningskultur och laganda som bidrar till framgångar. Under sin tid i Helges IF var Mattias känd för sitt engagemang och sin förmåga att skapa en positiv atmosfär både på och utanför planen.

-Det känns riktigt bra. Jag är tacksam för den här möjligheten och det ska bli fantastiskt roligt, jag ser verkligen fram emot att komma igång. Jag är född och uppvuxen i Gävle och har själv spelat i klubben när jag var yngre. Gefle IF har alltid varit laget som legat närmast hjärtat, säger Mattias.

Manager Micke Bengtsson:

-Mattias är en mycket spännande tränare på uppgång med stor passion och en påtaglig drivkraft för ständig utveckling. Hans personlighet harmoniserar med vår ledarskapsfilosofi och på det sätt vi vill arbeta och utveckla människor. Mattias kommer framför allt stärka laget med metodik och träningsgenomförande och hjälpa laget att utvecklas.

Varmt välkommen hem till Gefle IF Mattias!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram