Nu släpper vi biljetterna till årets derby - säkra din plats redan idag!
2019-05-07

Välkommen till årets fotbollsfest i Gävle!

Lördag 15 juni kl 17.00 är det dags för ett klassikermöte på Gavlevallen. Det var 33 år sedan sist Gefle och Sandviken spelade en seriematch mot varandra, då slutade matchen med en 5-0 seger till Gefle IF. En "nostalgi"- och uppvisningsmatch spelades mellan lagen 2016 på Gavlevallen, med lagen från 1982. Reportage från Gefle Dagblad med historisk tillbakablick på följande länk: https://www.gd.se/artikel/nostalgimatchen-mellan-gefle-if-82-och-sandvikens-if-82-pa-fredag-drabbar-de-samman-igen

Intresset för derbyt den 15 juni är redan stort och Gavlevallens restaurang är nästintill redan fullbokad. Normal kapacitet är 200 sittplatser och just nu är 235 st platser uppbokade. Max antal platser för förbokade matgäster till denna match kommer ligga på 275 st och är reserverat för företagsgäster och samarbetspartners till Gefle IF.

Boka matplats i VIPen gör du genom att maila marknad@geflefotboll.com.

För att möta det stora behovet av ytor som serverar mat och dryck under matchen har Gefle IF sökt om tillstånd även för "Terrassen", bredvid VIP-restaurangen. Där kommer vi förhoppningsvis kunna servera mat och dryck till både förbokade gäster och "drop in".

Gavlevallen kommer på matchdagen öppna redan kl 14.00 och det kommer erbjudas aktiviteter utanför arenan, på arenatorget med aktiviteter för både barn och vuxna samt VIPen och Terassen. Vi laddar för en riktig fotbollsfest och förhoppningsvis årets derby oavsett kategori.

Då intresset är så pass högt till denna match och mycket folk förväntas till arenan uppmuntrar vi till digitalt förköp, för att säkra en plats på arenan och för att undvika långa köer.

Förköp görs på nedan länk.

OBS. Speciell information till derbymatchen

Biljetter för ungdom t.o.m 15 år hämtas ut på matchdag i specifik biljettlucka, enligt först till kvarn-principen. Arenan och biljettkassan öppnar kl 14.00. Vi hänvisar till förköp av kategorin 16-18 år på nätet om du vill vara säker att få en biljett samt slippa stå i kö under matchdagen.
Barn mellan 0-6 år som sitter i knät behöver ingen biljett denna dag och går in med betalande vuxen.

FÖRKÖP GEFLE-SANDVIKEN

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram