Nu öppnar vi upp för publik
2021-05-31

Äntligen får vi hälsa er varmt välkomna tillbaka till Gavlevallen!

Till herrarnas nästa hemmamatch mot Assyriska FF öppnar vi upp Gavlevallen för 500 besökare. I första hand har du som säsongskortsinnehavare, spelare och ledare i föreningen option på dessa platser. Ett mail har skickats ut till samtliga där information om hur du bokar din plats finns. För frågor kring detta - kontakta info@geflefotboll.com

På onsdag 2/6 kl 12.00 säljer vi eventuella kvarvarande biljetter via förköp. Mer information om detta kommer på onsdag om vi har biljetter kvar. Ingen försäljning av biljetter kommer att finnas på arenan på matchdag.

Restaurangen

För dig som är sugen på mat och fotboll är du varmt välkommen att boka din plats i restaurangen. Fotboll, middag inkl alkoholfri dryck kostar 400 kr.

Bokningsrutiner för restaurangen:

  • Matbeställningar sker till marknad@geflefotboll.com senast onsdag 2/6 kl 12.00.
    (Vänligen, observera att bokningen är bindande)
  • I anmälan, uppge företagsnamn, kontaktperson, antal gäster och eventuell specialkost.
  • Restaurangen öppnar 1,5 timme före matchstart, vi ser gärna att ni är på plats då så ni hinner äta innan matchen startar.

Arenan

Vi kommer att ha fyra entréer öppna, se karta nedan. Insläppen öppnar 1,5 timme före matchstart.

Det finns fyra kiosker öppna för att så många som möjligt ska kunna inhandla förtäring utan att det blir köer och trängsel.

Sittplatserna kommer att vara på långsidorna, vi har spärrat av läktarna så det endast finns tillgång till platser som är på kravställt avstånd från närmsta granne. Det kommer finnas läktarvärdar på plats som hjälper er så att alla sitter på en korrekt anvisad sittplats, max två personer i samma sällskap.

 

Hjälp oss att förvalta det förtroende vi nu fått och genomföra ett smittsäkert arrangemang. Sprid ut er, håll avstånd, undvik köbildning och stanna hemma om du har symptom!

Varmt välkomna tillbaka, vi har saknat er!

 

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram