Nr 17 pensioneras
2018-12-05

Det står nu klart att säsongen 2018 blev den sista säsongen för vår lagkapten och kulturbärare Jonas Lantto i Gefle IF. Jonas kom till Gefle IF 2007 från Kiruna och är den spelare som gjort flest allsvenska matcher i klubbens historia, 274 st .

Jonas har personifierat Gefle IF i många år och varit ett föredöme, på plan och utanför. 

Gefle IF vill visa sin tacksamhet för den tid som har varit genom att för alltid föreviga Jonas Lantto i klubben. För första gången i klubbens historia pensionerar vi därför ett tröjnummer, nämligen Jonas Lanttos nummer 17.

Tröjan, som är signerad av Jonas, kommer ramas in och hängas upp på Gavlevallen.

I samband med en match under 2019 kommer även alla supportrar få möjlighet att hedra Jonas för den tid som har varit.

  • Jag känner mig oerhört hedrad av att mitt nummer kommer pensioneras i Gefle IF. Det var inget jag ens kunde tänka tanken om när jag kom till klubben 2007. Jag känner en enorm stolthet att jag representerat klubben i så många år och i så många matcher och Gefle IF kommer alltid vara laget i mitt hjärta, säger Jonas Lantto.

Stort tack Jonas Lantto önskar hela Gefle IF FF!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram