Netan Sansara klar för Gefle IF FF

Gefle IF FF har idag gjort klart med Netan Sansara, som närmast kommer från FC Edmonton.

Netan har tidigare spelat i Fredriksstad i Norge under tre säsonger där han var kapten. Han är en vänsterfotad backlinjespelare och har skrivit på för 2 år.

Assisterande tränare Marcus Bengtsson om nyförvärvet:

– Det känns bra att vi fått in en för truppen äldre spelare (Netan är född 1989) som kan stärka vår unga trupp. Vi får in mer erfarenhet i laget och i backlinjen. Netan har erfarenhet från internationellt spel och har även gjort några matcher i League One. Han passar bra in i lagets profil både på och utanför planen.

Netan Sansara om att skriva på för Gefle IF FF:

– Det känns bra, jag var på besök under förra veckan och var väldigt imponerad av anläggningen och fick ett bra intryck av tränarstaben. Det känns som att Gefle IF FF vill bygga något bra här och det var en stor anledning till varför jag skrev på, jag vill vara med på den resan.

Gefle IF FF hälsar Netan varmt välkommen och ser tillsammans med honom fram emot säsongen 2018! Vi ses väl på Gavlevallen?

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram