"Morgondagens startelva ser spännande ut"
2017-06-01

Imorgon fredag väntar seriefinal hemma på Gavlevallen när damerna tar emot IF Team Hudik kl. 20:00. Hemmalaget har inlett serien starkt med fyra vinster och en oavgjord medan Team Hudik vunnit tre och spelat två oavgjorda. Vi tog ett snack med tränare Tomas Axlund för att höra hans tankar inför matchen.

Tomas, Team Hudik har inlett serien starkt, vad säger du om deras start?

Hudik har startat bra och de verkar ha fått ihop den nya truppen på ett bra sätt. De är ett talangfullt lag som vi har den största respekt för.

Hur har förberedelserna sett ut? 

Vi har återhämtat oss bra efter den tuffa matchperioden med fyra matcher på tretton dagar. Vi har stegrat träningarna under veckan och på kvällens träning var det bra energi och hög fart.

Vad kan vi förvänta oss för spel av Gefle?

Vi gör vår blott tredje match på hemmaplan i seriespelet och på Gavlevallen vill vi gärna ha mycket boll där målsättningen är att ha kontroll över händelserna. I fotboll finns dock alltid en motståndare som gör allt för att följa sin matchplan och jag är säker på att Hudik är taggade inför matchen.

Läget i truppen?

Läget är bra där vi nu har alla spelare i fotbollsträning igen. Vi byter på några positioner från uppställningen mot Stensätra och morgondagens startelva ser spännande ut.

Så hur slutar matchen imorgon?

Vi ser fram emot att åter få spela hemma på Gavlevallen och vet att vi är starka där, vi jobbar i första hand med prestationer och fokuserar nu fullt ut på just denna prestation.

Matchen spelas hemma på Gavlevallen imorgon fredag 2/6 kl. 20:00. Välkomna!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram