Mikael Bengtsson förlänger med Gefle IF!
2020-11-05

Han tog över Gefle IFs herrlag inför säsongen 2020 och implementerade en spelidé som blivit uppskattad av såväl spelarna själva som publiken.
Nu har tränaren Mikael Bengtsson förlängt sitt kontrakt med två nya år – fram till och med säsongen 2022.
- Jag trivs väldigt bra i föreningen och med alla människor i och runt klubben och ser fram emot att få fortsätta den utvecklingsresa vi påbörjat, säger Bengtsson till klubbens hemsida.

Mikael Bengtsson tog över anrika Gefle IF säsongen efter att herrlaget klarat kontraktet i division ett i matchens sista omgång. Under ledning av Mikael Bengtsson och assisterande coach Mehmet Bakir har herrlaget under året jobbat på att utveckla en helt ny spelidé vilket tagits emot bra av såväl spelarna själva som supportrarna. Mikael sätter ett stort fokus på att utveckla såväl laget som den enskilde individen och klubben kan med glädje konstatera att flera av våra egenfostrade spelare tagit stora kliv i sin individuella spelarutveckling under året.

- Jag trivs väldigt bra med både laget, klubben och alla människor som arbetar i Gefle IF. Framförallt tycker jag att processen vi är inne i med att bygga en vinnande kultur i föreningen är oerhört intressant och ser fram emot att fortsätta den resan. Det var också viktigt för mig att jag och föreningen stod på samma sida i vad vi vill framåt, vilket jag tycker att vi gör.

Gefle IFs sportsligt ansvariga i styrelsen, Andreas Dahlén, är mycket nöjd med det nya avtalet.

- Det känns väldigt roligt att vi kan fortsätta bygga långsiktigt enligt den plan vi har. Kontinuitet är ett ledord som vi kanske inte riktigt levt upp till de senaste åren av olika anledningar, därför känns det naturligtvis bra att säkra upp Mikael för minst två år framåt. Tillsammans med Mikael och Mehmet tycker vi att herrlaget har tagit nya steg framåt under säsongen som gått och vi ser fram emot att fortsätta den resan ihop över de kommande två åren.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram