Mikael Bengtsson får ny roll – blir manager i Gefle IF
2023-11-17
Mikael Bengtsson blir manager i Gefle IF

Gefle IF utvecklar den sportsliga organisationen på herrsidan. Tränaren Mikael Bengtsson tillträder som manager per omgående.

Att vara manager innebär en kombinerad tränarroll och sportchef. Således kommer han vara ytterst ansvarig för den sportsliga verksamheten och titta på hur vår fotbollsidentitet ska se ut. 

– Klart att det blir en viss förändring, samtidigt hade jag den här rollen under de första tre åren på sätt och vis, säger Mikael Bengtsson och fortsätter: 

– Vi har gjort många väldigt bra saker under de år jag varit här. Samtidigt finns det fortfarande saker att bygga vidare på och utveckla. Det känns bra att få vara med i den processen på ännu fler sätt. 

Kontraktet är skrivet på tre år och arbetet inleds direkt. 

– Jag känner mig både glad och tillfreds med att vi jobbar med kontinuitet. Vi är på väg någonstans och har satt en riktning som känns väldigt bra. Då vill vi inte byta håll utan fortsätta med just kontinuitet och utveckling, säger Daniel Kraft, klubbchef. 

Fler nyheter kopplat till den sportsliga organisationen kommer framöver. 

Mikael Bengtsson blir manager i Gefle IF

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram