Michaela Lindberg ny Föreningschef

Michaela LindbergGefle IF Fotbolls nya Föreningschef heter Michaela Lindberg. Hon är utbildad i Sports Management och kommer närmast från Gävleborgs Idrottsförbund där hon jobbat med regionens skolidrottsföreningar. Hon tar över ansvaret för Gefle IF-s bredd och ungdomsverksamhet från Danne Andersson. 
- Michaela har rätt kompetens och personlighet för den här tjänsten. Dessutom har hon erfarenhet med att arbeta med ungdomar, föräldrar och ledare. Det tror jag är en väldigt viktig kombination i den här rollen. Kraven ökar på en elitförening och det här är en viktig roll i vår förening, säger klubbdirektör Pär Lagerström.

Michaela Lindberg, varför vill du jobba i Gefle IF?
Varför skulle man inte vilja det? Jag vill att så många som möjligt ska spela fotboll men också att det är i en så bra verksamhet som möjligt. Att få vara med och påverka det känns fantastiskt.

Vad kommer bli ditt största mål?
Att utveckla föreningen och framförallt barn och ungdomsverksamheten. Att alla barn i verksamheten mår bra och har roligt. Och att ledarna runt om lagen trivs och mår bra.

Vad ser du mest framemot? 
Att träffa alla ledare i och runt om verksamheten. Verksamheten kan inte bedrivas utan ledare så de är såklart livsviktiga för att den ska kunna finnas och fungera.

Vad är speciellt med Gefle IF som förening?
Att man ger så många en meningsfull fritid och i och med det också gör en otroligt stor samhällsinsats.

Danne Andersson kommer att finnas tillgänglig i överlämningen till Michaela som börjar den 6 mars.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram