Meriterade spelare förstärker damlaget
2017-12-14

Laget kan idag presentera två nyförvärv till en redan stark damtrupp.

Från Kvarnsvedens allsvenska trupp ansluter tidigare Gävletjejen Lee Winroth. Lee, som 2014 lämnade IK Huge för dalalaget vänder nu hemåt igen vilket är något tränare Tomas Axlund ser som glädjande.

  • Lee har under sina år i Kvarnsveden vårdat sin talang och det är en komplett spelare som nu kommer att göra entré på Gavlevallen. I Lee får vi en spelare med mycket erfarenhet och som tränat och spelat på absolut högsta nivå. Vi vet sedan tidigare vad hon kan leverera och har med spänning följt henne i Kvarnsvedens allsvenska miljö, säger tränare Tomas Axlund.

Från GUSK i Uppsala kommer 19-åriga målvakten Tilda Keisu som trots sin unga ålder redan byggt på sig erfarenhet från högre divisioner. Tilda har gjort fina insatser i moderklubben GUSK men har även hunnit med ett par säsonger i Vaksala SK. Tilda kommer nu senast från en stark säsong i GUSK där hon med sin orädda spelstil och sin fina spelförståelse verkligen levererat mellan stolparna. Tilda lämnar nu hemstaden Uppsala och flyttar i början av 2018 till Gavlehovsområdet med gångavstånd till sin nya hemmaarena Gavlevallen.

  • Vi är såklart väldigt glada att Tilda skrivit på för oss och hon förstärker nu ett redan starkt målvaktsteam, säger tränare Niklas Spångberg.

Båda spelarna finns med när spelarna återsamlas i mellandagarna och visst ser 2018-års trupp spännande ut!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram