Meriterad mittback väljer Gefle IF
2019-11-15

Idag kan vi med glädje presentera att 22-åriga mittbacken Jonnah Tönners väljer att skriva på för Gefle inför säsongen 2020. 

Jonnah som har erfarenhet av Elitettanspel är en lugn och positionssäker innerback med bra värderingar och tillslag i sitt passningsspel. Hon kommer senast från seriekollegan Ljusdals IF där hon sedan 2014 spelat 82 matcher från start i Division 1 samt 10 matcher i Elitettan.

Vi är otroligt glada att Jonnah väljer att komma till oss i Gefle, då hon också uppvaktas av andra klubbar. Jag ser Jonnah i en ledande roll likt den Gabrielle Wågström hade centralt i backlinjen. Vi har följt Jonnah under Ljusdals spännande resa och i henne får vi en välutbildad spelare från en väldigt bra miljö. Vi ser fram emot att se henne i Gefletröjan och i vår miljö på Gavlevallen, säger spelartruppsansvarige Tomas Axlund.

Jonnah själv ser även hon fram emot att få representera Gefle 2020 och säger;

Det känns superkul att ha skrivit på! Jag har hört mycket bra om Gefle som lag och förening och märkte att intrycken stämde när jag kom ner och tränade.  Spelare och ledare har alla varit välkomnande och jag känner att detta är en miljö jag vill fortsätta utvecklas i.

Välkommen Jonnah!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram