Mehmet Bakirs nya roll som spelarutvecklingsansvarig
2021-12-15

Mehmet Bakir har under sina fyra år i Gefle IF varit med och utvecklat allt från P17 till herrarnas A-lag. Nu skapar vi förutsättningar för en ny roll till Bakir som spelarutvecklingsansvarig för föreningens akademi- och seniorlag. Utöver detta fortsätter Bakir som huvudansvarig för föreningens P19-lag.

Mehmet, vad är din drivkraft till att fortsätta med utvecklingen av spelare i Gefle IF?

-Anledningarna till att jag förlänger med Gefle IF är flera. Jag trivs väldigt bra i Gefle IF, det är en fantastisk stimulerande arbetsplats, i staden där jag är uppvuxen.

Jag tycker även det finns en potential som ännu inte är uppfylld i vår akademi. Det finns många saker som vi kan utveckla och bli bättre i, samtidigt som självfallet en del saker redan är bra.

För att ta sikte mot en bättre framtid, med spelare som är bättre utbildade, så är rollen som spelarutvecklingsansvarig i kombination med min tjänst på NIU och P19 en bra helhetslösning för mig och föreningen.

Hur blir det med din koppling till A-laget 2022?

-Jag kommer att närvara även på herrarnas träningar. Även detta som ett led i att framförallt stötta upp kring våra yngre herrspelare, och i min roll som spelarutbildare hjälpa dessa ta nästa steg på ett smidigare sätt. I förlängningen hjälper detta förhoppningsvis Gefle IF herr med att få en bättre kvalité på sin herrtrupp.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram