Medlemsmatch och infomöte

En efterlängtad seger mot Halmstad i lördags och en dryg vecka kvar till nästa hemmamatch då våra länsgrannar IK Brage gästar Gavlevallen måndag den 20 augusti kl. 19.00. I samband med matchen bjuder vi alla medlemmar i Gefle IF FF på fri entré och arrangerar infomöte i Carrick's Corner.

Innan matchen välkomnar vi alla intresserade till informationsmöte gällande det förslag Gefle IF FF:s styrelse har tagit fram till extra årsmötet den 30 augusti, angående bolagisering av elitverksamheten. Klubbdirektör David Norell-Hussein finns på plats i Carricks Corner fr.o.m. kl 17.00 för ett öppet möte och svarar på alla frågor man som medlem, supporter eller potentiell aktieägare kan tänkas ha.

Efter infomötet kör vi igång med en rejäl uppladdning inför matchen med livemusik och lokalproducerade drycker av högsta kvalité. Som alltid är Bro Burger Bar på plats med sin foodtruck och serverar riktiga burgare gjorda på lokalproducerat, ekologiskt och nymalet kött. Självklart serverar de även en grym vegoburgare!

Du som medlem i Gefle IF FF visar enkelt upp ditt medlemskort i biljettluckan och uppger vilken plats du önskar, så löser personalen en matchbiljett enligt dina önskemål.

Mer information och ”Frågor och svar” kring bolagisering finner du HÄR!

Vi ses på Gavlevallen!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram