Mårtensson Almevid flyttas upp till a-truppen
170711 Melvin MŒrtensson Almevid i P17/00-landslaget poserar fšr portrŠtt den 11 juli 2017 i Stockholm. Foto: Simon HastegŒrd / BildbyrŒn / Cop 118

Vi kan glatt meddela att Melvin Mårtensson Almevid flyttas upp till a-truppen och skriver sitt första seniorkontrakt!

Assisterande tränare Marcus Bengtsson om Mårtensson Almevid:

– Melvin har ju tränat med a-laget nästan hela den gångna säsongen och vi ser att han har tagit stora kliv i sin utveckling. Nu får han starta den här säsongen i truppen och kan förhoppningsvis utvecklas ännu mer eftersom han är en spännande spelare som vi tror mycket på i framtiden.

Är det extra roligt att det är två spelare (Melvin och Viktor Frodig) från ungdomsleden som kan konkurrera om platser i truppen?

– Absolut! Att kunna erbjuda utbildning till de spelare som vill satsa är en viktig del i föreningen, och det är viktigt att vi kan erbjuda en bra miljö i de yngre åldrarna så att spelare får chansen att ta sig upp. I dagsläget har vi runt åtta spelare som tillhört vår akademi och det ser jag som ett kvitto på att vi har en bra verksamhet som ger en möjlighet att bli elitspelare.

Gefle IF ser tillsammans med Melvin fram emot nästa säsong! Vi ses väl på Gavlevallen?

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram