Marknadsmånad

Under juli månad kommer vi att presentera en rad olika företag i Gefle IF Fotbolls affärsnätverk #GEFLERAFFÄRER. Syftet är att uppmärksamma våra nätverkspartners samt att skapa nya affärer för både våra partners och Gefle IF Fotboll.

Vi på Gefle IF FF letar vägar att uppmärksamma nya och befintliga partners i affärsnätverket och kommer därför att använda juli månad som en marknadsmånad i våra kanaler. Varje vecka kommer vi att presentera olika partners med en beskrivning av företaget samt låta företagarna själva berätta om sitt val att sponsra Gefle IF Fotboll.

Under året har vi jobbat med att göra affärsnätverket #GEFLERAFFÄRER mer attraktivt för nya partners samtidigt som vi har fokuserat på att ge de befintliga medlemsföretagen bästa möjliga förutsättningar att knyta nya affärskontakter och få företaget att växa. Vi vill jobba med att Ge Fler Affärer, både till våra samarbetspartners men även till klubben.

Är du företagare och är intresserad av ett samarbete med Gefle IF Fotboll?
Kontakta klubbens affärsansvarige Sebastian Zettergren, 070-454 50 00, sebastian.zettergren@geflefotboll.com.

Till sist vill vi på Gefle IF Fotboll uppmana samtliga GIF-supportrar att stötta klubbens samarbetspartners.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram